Lali Jasjeev Kaur

Instructora de KUNDALINI YOGA diplomada  per K.R.I ( Kundalini Research Institute) i A.E.K.Y ( Associació Espanyola de Kundalini ioga), amb Kartar Singh, a L’Escola Golden Temple a Barcelona.

→ IOGA  a L’Educació , la pedagogia sistèmica, l’avaluació i l’acompanyament per al professorat , acreditada per Dolors García Debesa. 

→ Mindfulness a l‘Educació  Participació en les Jornades Internacionals de (ICE UB).

→ IOGA NIDRA i SONOTERÀPIA AMB BOLS TIBETANS, titulada   a Barcelona al Centro Armonía , amb Óscar Gurunam Singh  i Alicia Bibiji Kaur

→ Eines de IOGA a l’Aula , Creadora  del Programa per a Escoles i centres educatius  

JOC i ESPORT ESCOLAR , certificada al Consell Esportiu de VNG 

MANTRA YOGA, el canto del corazón  con Gurudass Kaur Khalsa 

CHILDPLAY YOGA,  programa de Yoga para niños y adolescentes, con Gurudas Kaur 

“La seva inquietut per millorar la vida de les persones la porta constantment a realizar diversos programes , utilitzant tota la seva experiencia, saviesa, amor i creativitat”

Desenvolupa Programes i Tallers per a escoles , empreses i col.lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social , per treballar punts bàsics com la motivació  ,  l’autoestima,  l’empatía  i  la  voluntat.

“Té com a finalitat ensenyar el IOGA adaptant-lo a totes les necessitats, per ajudar a les persones a crear un canvi positiu de dins cap a fora”

FEM UNIÓ és una Associació sense ànim de lucre creada l’any 2008 a Vilanova i la Geltrú, amb                   NIF G65435877, formada per professsionals del Ioga Kundalini,  educadors i terapeutes i amb la col.laboració de fisioterapèutes, nutricionista i treballem per a una SALUT INTEGRAL de les persones.

                                         

L’Associació neix per tal de donar suport i oferir el Ioga Kundalini i altres teràpies holístiques  com la Relaxació amb Bols Tibetans, el Reiki o el Ioga Nidra ,  per a la Salut Física-Mental-Emocional a TOTES les persones .

IOGA  vol dir UNIÓ del Cos-Ment-Esperit. Mitjançant la seva pràctica la persona afavoreix la unió amb sí mateixa aconsseguint la integració armònica de tots els seus estats físics, emocionals, mentals i espirituals.

L’Associació FEM UNIÓ creu en un Ioga  adaptat ( Gent Gran, persones amb discapacitat o NEE, nens, Famílies, Adolescents, adults, etc ), un ioga del qui tothom, sense excepcions, pot beneficiar-se’n.El IOGA considera que tots som diferents i que no hi ha un camí únic per arribar a la veritat.El Ioga no és competitiu, no marca les diferències, sinó que les INTEGRA.