Ioga a L’Educació     

El ioga ajuda al nen o jove a conèixer-se a sí mateix, a buscar en el seu interior les eines necessàries per a sentir-se útil  i segur de les seves capacitats.

El ioga ens ensenya a reflexionar i processar allò que s’amaga darrera els sentiments i les emocions negatives, i és a través d’aquest auto-coneixement  que es poden crear vincles sans i positius amb l’entorn.

Amb el  IOGA KUNDALINI Inclusiu   com a activitat escolar (PAE), el nen o jove,  adquireix una nova percepció del seu cos a través del treball amb les “asanes” o postures; treballa i amplia la Respiració a través dels exercicis de “pranayama”; aprèn a relaxar-se quan ho necessita a través dels exercicis de visualització i relaxació i s’inicia en la meditació experimentant els grans beneficis dels Mantras.

La pràctica del Ioga és molt beneficiosa per a nens i joves  de totes les edats, ja que al no ser un ejercici de competició, disminueix l’agresivitat i els ajuda a desenvolupar la capacitat de concentració.

            

 Oferim també la  Formació – Cursos per als Docents

1- “Eines de Ioga a l’aula”, una proposta multidisciplinària per apropar el Ioga a l’àmbit Educatiu , donar  eines als Docents per per combatre l’Estrés a l’aula e incidir directament en una millora de la salut dels Docents i dels alumnes.

2- “Ioga i Bols Tibetans per mestres”El So i vibració que emeten els Bols Tibetans destensen músculs, equilibrant el cos d’energia i dissolució de bloquejos i activen  les nostres cèl·lules penetrant profundament en tot el nostre ésser. Produeixen en  aquells que ho escolten, una sèrie d’efectes i sensacions en el cos, la ment i l’esperit. A través d’aquests sons suaus i les seves vibracions baixa el ritme cardíac, pressió arterial, respiració i tensió neuromuscular.

Activitat PAE

Cursos per a mestres