Els Bols Tibetans

són instruments de curació, relaxació, i meditació que ens ajuden a mantenir una vibració saludable en tot el nostre cos. Amb el so es poden desbloquejar tensions generades per infinitat de trastorns i problemes millorant la nostra salut. També aconseguim una harmonia i equilibri i canviar la consciència des d’un estat alterat d’ansietat i estrès cap a un estar de relaxació, induint estats de sanació.

Beneficis
Qui ha experimentat un massatge de so amb bols tibetans s’observen gran canvis, com més claredat mental, més creativitat, més concentració, i una gran sensació de pau. La persona serà més productiva, estarà més centrada, més feliç, més serena, més equilibrada, i amb més pau amb sí mateixa.
A nivell físic, els bols s’utilitzen en la curació de qualsevol malaltia, per recarregar el nostre sistema energètic, per alleujar el dolor, per eliminar inflamacions, per estats d’angoixa, estrès, depressió, tristesa, insomni i hiperactivitat.

Massatge Sonor amb Bols Tibetans
És una tècnica que a través del so, freqüència i vibració, actua sobre l’energia física, emocional i espiritual, produint un efecte en el nostre organisme.
Beneficis del massatge sonoterapéutic.
Harmonitza i revitalitza.
Elimina dolors musculars i de cap, bloquejos, físics, mentals i emocionals
Estimula el sistema immunològic, millora la concentració, redueix la dispersió mental.
Redueix l’ansietat i l’angoixa, enfortint l’autoestima, creativitat

 – Les sessions PARTICULARS son de 75min, i a  un cost de 20€ . El nostre espai està al centre de Vilanova i la Geltrú. Utilitzo també ELS MINERALS en la terapia , juntament amb els Bols Tibetans i altres instruments .   Si necessites un MASSATGE SONOR a DOMICILI, vindré encantada . Demana el teu presupost i tota la info que necessitis al 639.934.623

Ara també pots REGALAR Salut i Benestar !!!

                    Massatge sonor amb Bols Tibetans i Minerals totalment personalitzat.